[ Генерална ] 13 Новембар, 2008 23:22
Najbolje teme za Sony Ericson telefone mozete naci na www.zedge.com sajtu. Na telefone marke Sont Ericson ne mogu uci virusi kao sto je to cest slucaj kod NOKIJE. Po misljenju mnogih od Sony Ericson modela najbolje se pokazao model k800i(pravi najbolje slike). Operativni sistemi kod NOKIE su za dlaku bolji. Po izgledu i velicini nijedan model iz N serie ne moze biti konkurencija modelima Sony Ericson. Ako neko ima jos neku korisnu informaciju, neka posalje, ili objavi...
[ Генерална ] 13 Новембар, 2008 23:09
Telefon je po komentarima dobar,izdrzljiv,lep(dobar za klubove...(-;).... Baterija drzi po4-5 dana, inace je litijumska i ne treba je formirati. Tasteri za kucanje su nezgodni, pa treba malo se navici. Ima ga u prodaji u tri boje crna, bordo, bela.. Ima dosta prednosti ali i mana, sve uskladu cene. Izgled mu je fenomenalan. Poklopac za bateriju kada se skine kvrcka u rukama. Sta vi mislite o ovom SE modelu ?
[ Генерална ] 13 Новембар, 2008 23:02
Telefon ke lagan i veoma tanak, i pruza solidnu autonomiju imajuci u vidu trajanje baterije od 2-3 dana. Ponekad ostavlja crvenilo prilikom kuckanja poruka. Poseduje fantastican plejer, ali mu je mana sto nema radio(ako to nekog zanima). Uz njega se dobijaju odlicne slusalice. Nema auto fokus, ima 3G, i kameru od 2Mpix. Da li neko ima ovaj telefon i kakv je prilikom duzeg koriscenja?
[ Генерална ] 13 Новембар, 2008 22:49
Ovo je symbian(verzije 9,1 ima UiQ3) SE telefon,nema kameru,ali korisnicima ovog modela verovatno nije ni potrebna jer ih vise interesuju njegove druge mogucnosti. Komentari o ovom telefonu su: Telefon je izuzetno stabilan; Nije bas najbolje resenje za muziku; Nema radio; Zvuk sagovornika nije dovoljno glasan; Slusalice su osrednjeg kvaliteta i ne lezu dobro; Poseduje tuch-screen; Ovaj telefon je po proceni drugih bolji za programe od svih NOKIJA N-serie; IMa legalan Quick office; Da se bi se bolje video ekran skinuti foliju; Telefon je namenjen za poslovne ljude, i za brzi pristup internetu. Da li se nekome dopada ovaj telefon?
[ Генерална ] 13 Новембар, 2008 22:36
Ovaj telefon je slican po mogucnostima kao k800i i k810 i , ali daleko lepseg izgleda.Komentari vezani za ovaj telefon su: Baterija pri slusanju muzike traje 2,5 dana; Fotografije su super, ali pri snimanju je losa(navodi se da je pri snimanju u600 bolji); Rad telefona u 2G mrezi je ok po bateriju, dok u 3G mrezi baterija se jako brzo istrosi; Sa dugmica se lako skida boja; Kazu da je ekran mogao biti malo veci; Ima jako brz softver; Dzojstik je izbegnut sto je jako dobra stvar; Sagovornik se jako dobro cuje u odnosu na druge marke telefona; Ima odlican blic bez obzira sto je kseonski; Uz neko normalno koriscenje baterija traje 3-4 dana; Sve u svemu telefon je ok, ako neko ima neki komentar....