[ Генерална ] 07 Новембар, 2008 22:26
Mobilni telefon k800i... model telefona je star par godina, ali mogucnosti,funkcije koje ima nista se ne razlikuju toliko od ovih najnovijih modela koji su izasli pre par meseci. Izgled recimo ovog mobilnog telefona u odnosu na npr. N73, je mnogo lepsi i elegantniji. Imao sam i NOKIju N73, koji po fonkcijama koje ima je ok telefon, ali u poredjenju sa Soni Eriksonom, ne pruza mnogo vece mogucnosti. Ono sto k800i cini boljim od N73 jesu: izgled, muzika-radio i mp3 se jace cuju preko slusalica, zvucnik za slusanje razgovora je jaci; (naravno svako ima svoje misljenje). Naravnoi N73 ima svoje prednosti: jaci zvucnik za slusanje bez slusalica, telefon pouzdaniji jer pri ispadanju nije mu nista, osim nekih ogrebotina :-) , ali ovako ne mora da se restartuje da bi ponovo normalno radio kao sto je to slucaj kod Sonija, baterija mu duze traje za pola dana. Sad samo zavisi kome se sta vise svidja, odnosno koliko ko vodi racuna o mobilnom talefonu..???
[ Генерална ] 07 Новембар, 2008 22:10
Mobilni telefon Soni pored svojih funkcija koje ima, poseduje i kameru koja od telefona do telefona je razlicita. Neki telefoni imaju 1,3 , neki 2 , neki 3,12 , neki 5,03 Mpix , znaci za svaciji ukus i za svaciji dzep. Narvno ovi mobilni telefoni od 5,03 Mpix, imaju izuzetnu kameru i slike koje se naprave uz pomoc ovih aparata izgledaju fenomenalno. Pa cak i telefoni sa 3,14 Mpix imaju extra kameru, mozete samo zamisliti kakvu kameru imaju ovi telefoni od 5,03 Mpix...?? Ja imam mobilni telefon , marke Soni, koji ima kameru od 3,14 Mpix, sa kojim sam letos napravio neke fotografije. Kada sam napravio slike, slike su izgledale fantasticno kao da sam fotografisao sa nekim fotoaparatom a ne sa mobilnim telefonom.
[ Генерална ] 07 Новембар, 2008 21:54
Soni... od uvek je ova marka bila u vrhu svega sto se odnosi na tehniku i tehnicke aparate. Soni je bio i ostao jedna od najboljih firmi za proizvodnju elektronskih uredjaja. Mobilni telefoni marke Soni su izvanredni uredjaji koji poseduju najbolje funkcije koje moze da ima jedan mobilni telefon. Kod ovih mobilnih telefona postoji nesto sto ih dosta izdvaja od ostale konkurencije proizvodjaca mobilnih telefona. Prvo sto ih izdvaja jeste kvalitet Marke Soni koji postoji od kad i postoji ova firma i po cemu je ova firma priznata kao najpostojanija marka. Drugo sto ovaj telefon izdvaja od ostale konkurencije je muzika koja bilo da se pusta preko mp3-a ili preko radia zvuci iste jacine. To su neke od stvari koje su po mom misljenju bolje kod Sonija od konkurencije,ako neko ima jos neko misljenje nek se javi...??? :-)
[ Генерална ] 07 Новембар, 2008 21:34
Mobilni telefoni... da li neko moze da danas zamisli zivot bez ovog aparata. Zivot je dans toliko brz, savremen, da bez ovog aparata jednostavno ne moze da se zivi. Ima onih koji imaju verovatno drugacije misljenje , ali ni oni sami verovatmo nisu svesni koliko im ovaj aparat olaksava tok zivota, dolazak do potrebnih informacija, stvari... svega onoga sto nam je potrebno u odredjenom trenutku. Na trzistu ima veliki broj proizvodjaca ovih aparata. Svaka osoba ima omiljenog proizvodjaca kome je privrzena od samog pocetka koriscenja mobilnog telefona. Neko voli NOKIU, neko SAMSUNG... svako ima svog omiljenog proizvodjaca i ne bi ga zamenio nikako. Nekome se kod mobilnih telefona dopada Izgled, nekome funkcije, neko voli da ima mobilni sa sto boljom kamerom, sve je stvar ukusa a narvno icene, tj. cifre koju moozemo da izdvojimo za mobilni telefon.