[ Генерална ] 07 Новембар, 2008 21:54
Soni... od uvek je ova marka bila u vrhu svega sto se odnosi na tehniku i tehnicke aparate. Soni je bio i ostao jedna od najboljih firmi za proizvodnju elektronskih uredjaja. Mobilni telefoni marke Soni su izvanredni uredjaji koji poseduju najbolje funkcije koje moze da ima jedan mobilni telefon. Kod ovih mobilnih telefona postoji nesto sto ih dosta izdvaja od ostale konkurencije proizvodjaca mobilnih telefona. Prvo sto ih izdvaja jeste kvalitet Marke Soni koji postoji od kad i postoji ova firma i po cemu je ova firma priznata kao najpostojanija marka. Drugo sto ovaj telefon izdvaja od ostale konkurencije je muzika koja bilo da se pusta preko mp3-a ili preko radia zvuci iste jacine. To su neke od stvari koje su po mom misljenju bolje kod Sonija od konkurencije,ako neko ima jos neko misljenje nek se javi...??? :-)
[ Генерална ] 07 Новембар, 2008 21:34
Mobilni telefoni... da li neko moze da danas zamisli zivot bez ovog aparata. Zivot je dans toliko brz, savremen, da bez ovog aparata jednostavno ne moze da se zivi. Ima onih koji imaju verovatno drugacije misljenje , ali ni oni sami verovatmo nisu svesni koliko im ovaj aparat olaksava tok zivota, dolazak do potrebnih informacija, stvari... svega onoga sto nam je potrebno u odredjenom trenutku. Na trzistu ima veliki broj proizvodjaca ovih aparata. Svaka osoba ima omiljenog proizvodjaca kome je privrzena od samog pocetka koriscenja mobilnog telefona. Neko voli NOKIU, neko SAMSUNG... svako ima svog omiljenog proizvodjaca i ne bi ga zamenio nikako. Nekome se kod mobilnih telefona dopada Izgled, nekome funkcije, neko voli da ima mobilni sa sto boljom kamerom, sve je stvar ukusa a narvno icene, tj. cifre koju moozemo da izdvojimo za mobilni telefon.
[ Генерална ] 03 Новембар, 2008 13:19
[ Генерална ] 20 Октобар, 2008 14:18

Veče nikad bolje, muzika nikad jača... Iako je žurka na Kolosu(GMS) bila veća i više se očekivalo od nje u odnosu na žurku koja je bila u SKC(PERPLEX) kao i muzika koja se puštala na ovoj žurci izgledala je kao da je nastupao neki DJ koji je tek počeo da pušta muziku. Prošlogodišnja žurka GMS koja se održala u bašti SAVA CENTRA izgledala je fenomenalno kao i muzika koja je puštana na njoj. Svako ko je bio na ovoj žurci mislim da je jedva čekao da GMS gostuje ponovo... mislim da je ta iščekivanja ovaj DJ svojim lošim izborom muzike pokvario.

[ Генерална ] 13 Октобар, 2008 10:11
Уколико можете да прочитате овај чланак, успешно сте се регистровали на Blog.co.yu и можете почети са блоговањем.